SEO-bureau

SEO kan give jer stor indtjening, og det behøver ikke at gå langsomt. Leadtime er et SEO-bureau med +14 års erfaring, som har prøvet det hele og ved, hvad der virker.

Få de rigtige topplaceringer

Antal topplaceringer og høj søgevolumen er kun noget værd, hvis det er på søgeord, der skaber forretningsmæssig værdi for jer. Vi vægter altid kvalitet over kvantitet og indgår en tæt dialog med jer, inden vi udvælger søgeord.

Fokus på indsigt i jeres forretning

Først når vi forstår jeres virksomhed, kan vi planlægge den rette SEO-strategi. Vi skal kende jeres branche, position i markedet, ambitionsniveau og ideelle kunde, så vi kan dække hele kunderejsen.

+14 års erfaring med SEO

SEO er en marketing-disciplin, der særligt kræver et stort erfaringsgrundlag. Vi har arbejdet med SEO i +14 år og alle vores specialister har min. 5 års erfaring, hvilket sikrer jer arbejde og sparring af høj kvalitet.

Ingen lange bindinger

Selvom SEO kræver tålmodighed, så ønsker vi ikke at binde vores kunder. Størstedelen af vores kunder kører med en bindingsperiode på løbende måned + 30 dage, fordi vi mener, det er mest fair.

Få en uforpligtende snak med en SEO-specialist

Leadtime er et bureau udelukkende bestående af specialister, og vi tilbyder gerne at tage en times snak om mulighederne med SEO for lige præcis jeres virksomhed.

Inden vores SEO-specialist kontakter dig, har vedkommende lavet et par enkelte analyser af jeres virksomhed og branche, så vi fra første opkald kan blive konkrete på muligheder, forventninger og budgetter.

En af vores spidskompetencer er komplekse kunderejser, hvor vi får kortlagt hele kunderejsen. På den måde kan vi få inkluderet alle vigtige søgeord i SEO-strategien, så I får de rette touch-points med en potentiel ny kunde.

Ønsker du en gratis og uforpligtende snak med en SEO-specialist?

Udfyld formularen, så hører du fra os inden for 24 timer på hverdage.

Vil du tale med en specialist?

Så ring på 70 70 28 70

Bliv kontaktet af en SEO-specialist

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 1-2 hverdage.

Udvalgte SEO kunder

“Vi havde en opgave der skulle laves, og den skulle laves hurtigt. Glen klarede det hurtigt og smertefrit. Han forudså udfordringer som vandt os tid og opgaven blev klaret tilfredsstillende. Vi vil bestemt samarbejde med Leadtime igen”

Mette Winther
Head of Digital
Lagkagehuset

”Vi har et godt samarbejde med Leadtime, som både er dygtige til at håndtere alt det praktiske omkring vores Google Ads samt at inspirere os med de nyeste muligheder inden for online markedsføring. De reagerer hurtigt på vores ønsker og er gode til at styre vores budgetter og få mest muligt ud af dem. De personer vi samarbejder med hos Leadtime er ærlige og rare mennesker, som jeg har stor tillid til”

Gitte Baungaard
Marketingchef
Alinea, Egmont

“Resultatet af kampagnen var yderst tilfredsstillende, og vi har overordnet fået rigtig god ROI på kampagnen. Leadtime har hele tiden været meget opmærksomme og responsive i processen. Der har været en rigtig god kommunikation”

Mads Lumholt
Senior Konsulent
Visit Greenland

Vi skaber de rigtige topplaceringer

Vores SEO skaber topplaceringer i alle brancher og markeder, som vi arbejder i.

Som jeres SEO-bureau vil vi have fokus på at opbygge de helt rigtige topplaceringer og således skabe maksimal værdi for jeres SEO-budget.

Gennem omfattende analyser finder vi som SEO-bureau frem til, hvilke søgeord der har det højeste potentiale for jer. Når vi har konstateret, hvilke søgeord der er de mest gunstige, målretter vi vores on-page SEO-tiltag og linkbuilding mod at få jer i toppen af Google på de pågældende søgeord.

Hvad kan en topplacering betyde for jer?

Undersøgelser viser, at hvis du ligger nr. 1 på Google, får du i gennemsnit 20 % af alle klik på den pågældende søgning. Ligger du nr. 2, får du blot 13 % af de klik. Der er altså en kæmpe forskel på en topplacering og en top 10-placering.

Flere besøgende, flere sign-ups og flere køb

Hvis I har et ønske om at få flere besøgende, flere køb og i det hele taget et bedre kundeflow – så kan vi som SEO-bureau hjælpe jer med dette. Søgemaskineoptimering er blandt verdens mest kosteffektive markedsføringskanaler og sandsynligheden for, at det er jeres vej til succes, er derfor rigtig stor.

Som SEO-bureau forstår vi jeres forretning

Vores mål er, at vi som SEO-bureau så vidt muligt fungerer, som var vi et internt led i jeres virksomhed. Det skal forstås på den måde, at vi herved har lettere ved at promovere og sælge jeres produkt, når vi kender det ud og ind – svarende til at vi var jeres in-house marketingafdeling. Dette opnår vi således:

1. Interview

Som første led vil vi spørge ind til, hvordan I driver jeres forretning, hvad I gør for at differentiere jer fra jeres konkurrenter, og om I tidligere har benyttet jer af online marketing.

 

2. Research

Dernæst vil vi begynde vores research, omkring den branche I befinder jer i. For at spare jer for tid og penge, udnytter vi viden og erfaringer, vi som SEO-bureau har opbygget på tværs af brancher.

3. Konkurrenter

Ligeledes tager vi et kig på jeres konkurrenter for at vurdere, hvordan de performer online i forhold til jer, og på hvilke online parametre de har haft størst succes.

 

4. I får en skræddersyet løsning

Når vi har opbygget et godt kendskab til jeres kernekompetencer og værdier, er det muligt for os at skræddersy en strategi, som passer perfekt til jeres virksomhed og ambitionsniveau.

Case

Sådan steg GreenMatchs ROI fra 13,3 % til 78,8 %

+14 års erfaring som SEO-bureau

Gennem mange år i branchen har vi som SEO-bureau prøvet kræfter med en masse forskellige markeder, hvorfor vi også rådgiver en række virksomheder i, hvordan de skal lave SEO.

Vi arbejder med SEO i verdens mest komplicerede brancher og markeder

Vi har erfaring fra de mest konkurrenceprægede brancher og markeder – heriblandt finans-, grøn energi- og rejsemarkedet. Vi arbejder dagligt med at skabe topplaceringer for sider som Mikonomi.dk, Greenmatch.co.uk og Kiplingtravel.dk – og vi gør det med succes.

Vi har endnu ikke oplevet den branche eller det marked, som vi som SEO-bureau ikke har kunnet knække.

Stiftet i 2008

Gns. kundelevetid på 4,4

4,7 på Trustpilot

Bliv kontaktet af en SEO-specialist

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 1-2 hverdage.

Eller kontakt os direkte

Ved at ringe på 70 70 28 70