Lokal SEO

Med en strategisk SEO-indsats i jeres lokalområde, kan I vækste jeres forretning. Vi har +15 års erfaring med lokal SEO og vi kan hjælpe jer, hvad end I har en lokation eller mange.

Søgeord med fokus på lokalområdet

Når vi arbejder med lokal SEO, så er det vigtigt at finde søgeord, hvor der søges efter en udbyder i netop jeres område.

Effektiv Google MyBusiness-profil

Google MyBusiness er et ekstremt effektivt værktøj til at få synlighed i lokalområdet. Når folk søger lokalt, kommer der ofte et kort frem, og her kan vi få jeres virksomhed på.

Erfaring på tværs af mange brancher

Siden 2008 har vi arbejdet med virksomheder inden for de fleste brancher. Vi har hjulpet håndværkere, frisører, advokater, bilforhandlere, flyttefirmaer, butikker, kursusudbydere og mange andre.

+15 års erfaring med lokal SEO

SEO er nok den kanal, hvor erfaring vejer tungest. Derfor lægger vi stor vægt på at have arbejdet dedikeret med SEO i +15 år, og derfor ansætter vi kun SEO-specialister med min. 5 års erfaring.

Få gode kunder fra jeres område

Ønsker I at få flere kunder fra lokalområdet og vækste jeres forretning? Hos Leadtime har vi hjulpet store og små kunder i de fleste brancher, og vi kan også hjælpe jer. Vores dybe erfaring med lokal SEO hjælper jer til hurtigst at nå førstepladsen på Google.

Fleksible aftaler

Hos Leadtime har vi kun kunder, der oplever stor værdi af den markedsføring, vi laver. Derfor tilbyder vi alle kunder en aftaleramme på blot løbende måned plus 30 dage. Det gør vi, fordi vi stoler på de resultater vi kan skabe gennem lokal SEO og andre marketingkanaler.

Skal vi tage en snak?

Ønsker I at få konkrete indsigter i, hvad potentialet er for jeres virksomhed? Udfyld formularen her på siden, og så kontakter vi jer, hvor vi tager en snak om jeres virksomhed og ambitioner. Herefter udarbejder vi et tilbud, hvor der både er konkrete budgetter og forventninger.

Vil du tale med en specialist?

Så ring på 70 70 28 70

Trustpilot-badge
Fremragende score på Trustpilot
Se anmeldelser her

Bliv kontaktet af en SEO-specialist

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 1-2 hverdage.

Udvalgte SEO kunder

Kipling Travel
Board Company
Judan Advokater
Visit Greenland

“Vi havde en opgave der skulle laves, og den skulle laves hurtigt. Glen klarede det hurtigt og smertefrit. Han forudså udfordringer som vandt os tid og opgaven blev klaret tilfredsstillende. Vi vil bestemt samarbejde med Leadtime igen”

Mette Winther (Lagkagehuset)

Mette Winther
Head of Digital
Lagkagehuset

”Vi har et godt samarbejde med Leadtime, som både er dygtige til at håndtere alt det praktiske omkring vores Google Ads samt at inspirere os med de nyeste muligheder inden for online markedsføring. De reagerer hurtigt på vores ønsker og er gode til at styre vores budgetter og få mest muligt ud af dem. De personer vi samarbejder med hos Leadtime er ærlige og rare mennesker, som jeg har stor tillid til”

Gitte Baungaard (Alinea)

Gitte Baungaard
Marketingchef
Alinea, Egmont

“Resultatet af kampagnen var yderst tilfredsstillende, og vi har overordnet fået rigtig god ROI på kampagnen. Leadtime har hele tiden været meget opmærksomme og responsive i processen. Der har været en rigtig god kommunikation”

Mads Lumholt (Visit Greenland)

Mads Lumholt
Senior Konsulent
Visit Greenland

Skab et stabilt fundament med lokal SEO

Kigger man store analyser af marketingkanaler, så er SEO uden tvivl en af dem, der giver det bedste afkast på investeringen. Her er lokal SEO bestemt ingen undtagelse, og derfor anbefaler vi alle virksomheder at lade netop denne kanal blive en grundsten i forretningen.

Det som gør lokal SEO så attraktivt (ift. andre kanaler) er, at man både skaber relevant trafik og forbedrer brugervenligheden og konverteringsraten på jeres hjemmeside. Derfor vil indsatsen ikke ”bare” give mere trafik og flere kunder – det vil også øge effekten af alle jeres andre kanaler.

Vi sørger nemlig for, at alle vigtige landingssider indeholder:

  • God information om produkt/service: På den måde er besøgende ikke i tvivl om, at I kan læse præcis den udfordring de sidder med.
  • Opbygning af tillid: Dette kan eksempelvis ske ved at fremhæve kundecases, score på Trustpilot, alder på virksomheden, erfaringsniveauet hos medarbejderne eller lign.
  • Konverteringsmulighed: Det skal altid være tydeligt for den besøgende, hvordan de kan kontakte, købe, blive kende eller lign.

Ovenstående indsatser er det, som gør lokal SEO til et fantastisk fundament. Både et fundament, der kan støtte jeres forretning gennem en stabil vækst og jeres andre marketingkanaler, der får optimale forhold.

Sådan får I kunder fra jeres område

Det er vigtigt, at man vælger de rigtige fremgangsmetoder, når man arbejder med lokal SEO. Arbejder man med ”de forkerte” teknikker ift. lokal SEO, så ender man med at bruge meget energi på at få trafik fra hele landet. Vi har dog mange års erfaring og har hjulpet hundredvis af virksomhed med at få kunder af høj kvalitet med lokal SEO.

Google MyBusiness

Jeres Google MyBusiness-profil bliver et af de vigtigste aktiver. Rigtig ofte bliver der vist et kort ude i søgemaskinerne, når folk laver en søgning efter en lokal butik, behandler, leverandør eller lign. Med de rette indsatser kan vi sørge for, at det er netop jeres virksomhed, der vises på dette kort.

Søgeord med bynavne

Når man arbejder med lokal SEO, finder man typisk nogle mere specifikke søgeord. Vi finder sammen ud af, hvilke byer der er relevante for jer, og så arbejder vi med søgeord, der indeholder disse bynavn. Det kunne eksempelvis være ”Bilforhandler Amager”, ”Bilforhandler København” og ”Bilforhandler Sydhavn”

Lokal storytelling

Alle lokale virksomheder har nogle interessante historier, som kan fortælles med fokus på lokalområdet. Det kan være alt fra en særlig tilknytning til et sponsorat af den lokale håndboldklub. Vi bruger disse historier til at skabe en høj konverteringsrate

Søgeord med regioner

Udover de specifikke byer, giver det også mening at have fokus på nogle geografiske områder, der rammer de samme byer. For førnævnte bilforhandler kunne det eksempelvis være ”Bilforhandler Sjælland”, ”Bilforhandler Storkøbenhavn” og ”Bilforhandler Islands Brygge”.

Case

Sådan steg GreenMatchs ROI fra 13,3 % til 78,8 %

Vi klarer det hele

Hos Leadtime er vi specialiseret i alle de dele, der hører ind under lokal SEO. Det betyder også, at I kan få frihed til at lave de ting, I interesserer jer mest for, og så sørger vi for, at I får kunder af høj værdi fra jeres lokalområde.

I den indledende del af samarbejdet skal vi naturligvis have noget information fra jer, så vi forstår hvilke opgaver, I helst vil arbejde med, hvad der definerer jeres virksomhed og hvem jeres målgruppe er. På den måde kan vi nemlig lave lokal SEO, der giver jer de bedste kunder.

Løbende i samarbejdet får i månedlige rapporter, der viser udviklingen i besøgende på jeres hjemmeside og henvendelser/salg, som er komme på baggrund af vores indsats. Her har I også mulighed for sparring med den SEO-specialist, som bliver tilknyttet jeres virksomhed.

Ved et eventuelt ophør af samarbejdet forbliver alle indsatser naturligvis. Vi laver også altid en grundig overdragelse til dem, der skal fortsætte arbejdet med lokal SEO. Alt bliver naturligvis lavet i jeres ejerskab, da vi altid giver kunder maksimal fleksibilitet i aftalen. Derfor har alle vores SEO-kunder også en binding på løbende måned + 30 dage.

Stiftet i 2008

Gns. kundelevetid på 4,4

4,7 på Trustpilot

Bliv kontaktet af en SEO-specialist

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 1-2 hverdage.

Eller kontakt os direkte

Ved at ringe på 70 70 28 70