Leadgenerering

Ved at levere de rette leads gør vi jeres salgsafdeling mere effektiv og skalerbar. Vores kunder oplever, at deres sælgere både når mere og har øget motivation, når de arbejder med leads af høj kvalitet.

Få de rigtige og vigtige oplysninger

Forskellen på at ringe til et hovednummer og et mobilnummer på en beslutningstager kan mærkes. Vi finder den rette beslutningstager og den bedste måde at kontakte vedkommende.

Mere skalerbar salgsafdeling

Vi tilbyder en fleksibel model, hvor I nemt kan onboarde en ny sælger, der fra første dag har en liste af højt kvalificerede leads. I vil derfor opleve, at en ny sælger hurtigere begynder at lave salg.

Undgå udfordring med dubletter

Når research-opgaven ligger hos sælgerne, opstår der ofte udfordringer med, at flere sælgere ringer til samme kunde. Ved at centralisere det hos os undgår vi dette.

Egenudviklet database og værktøjer

Vi udvikler og forfiner konstant vores metoder til at finde og organisere leads. På den måde oplever vores kunder nemlig også, at vi gradvist hæver effektiviteten af deres salgsafdeling.

Skal vi tage en snak om leadgenerering?

Vores typiske kunder er B2B-virksomheder, der har en salgsafdeling, som ringer kanvas for at booke møder. Her kan vores leadgenerering gøre en stor forskel for, hvor effektiv og skalerbar salgsafdelingen er.

Vi er specialister i leadgenerering, og hjælper dagligt kunder på tværs af brancher og markeder med at opnå den bedste performance i salgsafdelingen.

I en indledende snak vil vi typisk komme ind på, hvem jeres målgruppe er, hvilken stilling beslutningstageren har og hvilke informationer, I ønsker. På den måde kan vi hurtigt blive konkrete ift. størrelse på markedet og prisen pr. lead

Ønsker I en gratis og uforpligtende snak med en leadgenerering-specialist?

Udfyld formularen, så hører I fra os inden for 24 timer på hverdage.

Vil du tale med en specialist?

Så ring på 70 70 28 70

Trustpilot-badge
Fremragende score på Trustpilot
Se anmeldelser her

Bliv kontaktet af en specialist

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 1-2 hverdage.

Udvalgte Leadgenererings kunder

Kipling Travel
Board Company
Judan Advokater
Visit Greenland

“Vi havde en opgave der skulle laves, og den skulle laves hurtigt. Glen klarede det hurtigt og smertefrit. Han forudså udfordringer som vandt os tid og opgaven blev klaret tilfredsstillende. Vi vil bestemt samarbejde med Leadtime igen”

Mette Winther (Lagkagehuset)

Mette Winther
Head of Digital
Lagkagehuset

”Vi har et godt samarbejde med Leadtime, som både er dygtige til at håndtere alt det praktiske omkring vores Google Ads samt at inspirere os med de nyeste muligheder inden for online markedsføring. De reagerer hurtigt på vores ønsker og er gode til at styre vores budgetter og få mest muligt ud af dem. De personer vi samarbejder med hos Leadtime er ærlige og rare mennesker, som jeg har stor tillid til”

Gitte Baungaard (Alinea)

Gitte Baungaard
Marketingchef
Alinea, Egmont

“Resultatet af kampagnen var yderst tilfredsstillende, og vi har overordnet fået rigtig god ROI på kampagnen. Leadtime har hele tiden været meget opmærksomme og responsive i processen. Der har været en rigtig god kommunikation”

Mads Lumholt (Visit Greenland)

Mads Lumholt
Senior Konsulent
Visit Greenland

Brug tiden på at sælge – så bruger vi tiden på at finde de rigtige leads

Efter mange års erfaring med opsøgende salg ved vi, hvad der skal til for at lykkes. At skaffe de rigtige leads kan være både udfordrende og tidskrævende. Derudover forældes mange eksisterende leads hvert år.

Derfor er det afgørende at sikre et kontinuerligt flow af potentielle og opdaterede leads til din virksomheds salgsafdeling.

Levering af relevante leads er værdifulde for din forretning, fordi du får frigivet tid, som du i stedet kan bruge på dine salgsaktiviteter. Samtidig garanterer vi dig, at dine leads leveres med validerede kontaktoplysninger.

Processen ved leadgenerering

Vi fungerer som en forlænget arm af jeres salgsafdeling. Vi sørger for segmentering af målgrupper, markedsresearch og opdatering af leadinformationer – alt sammen direkte i jeres CRM.

1. Definition af målgruppe

Vi vurderer, hvem jeres optimale målgruppe er, og fastsætter herfra kriterierne for jeres leads.

 

2. Markedsresearch

Vi researcher leads til jeres virksomhed, hvor vi kombinerer manuel research med avanceret teknologi.

3. Levering af leads

Vi leverer leads til din virksomhed, med de ønskede informationer og i det format der passer jer bedst.

 

4. Evaluering og justering

Vi evaluerer løbende og laver eventuelle justeringer til næste leverance.

Case

Sådan steg GreenMatchs ROI fra 13,3 % til 78,8 %

Vi har de bedste forudsætninger for at booste jeres salg

Hos Leadtime har vi selv oplevet frustrationen ved at skulle bruge tid på at finde leads – tid og energi, man helst ville bruge på selve salgsarbejdet.

Vi benytter vores egne erfaringer fra outbound salg til at skabe de optimale rammer for, at andre kan få succes med salget via B2B leadgenerering. Vi vil gerne tilbyde det, vi selv ledte efter.

Kontakt en af vores eksperter, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan forbedre jeres leadproces og skabe mærkbare resultater. Vi rådgiver dig bl.a. inden for;

  • identificering af målgrupper og research af nye leads
  • validering og opdatering af leads
  • optimering af jeres leadprocesser
  • direct mail (udsendelse af breve)

Stiftet i 2008

Gns. kundelevetid på 4,4

4,7 på Trustpilot

Bliv kontaktet af en Leadgenererings-specialist

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 1-2 hverdage.

Eller kontakt os direkte

Ved at ringe på 70 70 28 70