Samarbejdspartnere

Hos Leadtime har vi valgt at dedikere al vores tid til at blive endnu bedre til at lave SEO og betalt annoncering. Derfor har vi valgt at alliere os med kompetente virksomheder, som er i stand til at løfte de opgaver, vi ikke giver os i kast med.

KathArt – Et webbureau der bryder reglerne 

KathArt er et hus fyldt med dygtige udviklere, som har valgt at dedikere sig fuldt ud til webdesign. Det som karakteriserer KathArt er, at de er kendt for at tænke ud af boksen, når det kommer til at kreere intuitive websites. Deres evne til at gå på kant med traditionel webudvikling gør, at KathArt er i stand til at levere hjemmesider, som har et unikt særpræg og ikke mindst skiller sig ud fra mængden.

Hvis I står og skal have bygget en hjemmeside op fra bunden, eller I blot har en hjemmeside som trænger til en overhaling, så vil vi henvise jer til KathArt, fordi vi ved at de er yderst kompetente og vi kan stå inde for det arbejde de leverer.

KathArt

Lighthouse Media – Digitalt design med konceptuel forståelse

SoMe-kampagner og Displayannoncering klarer sig uden tvivl bedst, når designet er fængende. Derfor er vi stolte af vores samarbejde med Jonas fra Lighthouse Media. Jonas mestrer både statisk og interaktivt design til de forskellige platforme, vi arbejder med.

Samarbejdet er simpelt – vi fortæller Jonas hvilke budskaber, vi ønsker at fremhæve. Herefter går en kreativ proces i gang hos Jonas, som lynhurtigt oversætter vores ord til illustrative kreationer, der kan præsentere budskabet i et nyt, livagtigt format.

Mangler I kreativer, der understreger jeres virksomheds fortælling? Så vil vi anbefale at lade Lighthouse Media udføre arbejdet.

Lighthouse Media

25HOUR – Fanger din historie med linsen

25HOUR er et full service produktionsbureau, der hjælper virksomheder med at formidle deres brandfortælling via video. Formatmulighederne er mange – der kan være tale om reklamer, SoMe-spots, virksomhedsportrætter, interviews, event-film eller noget helt sjette.

25HOUR har både produceret videomateriale for os og flere af vores kunder. Lynhurtigt formår de at idéudvikle et koncept, der harmonerer med det budskab vi eller kunden ønsker at kommunikere. Samarbejdet og resultatet er altid dybt professionelt, og arbejdet udføres med stor ærekærhed.

Hvis I mangler videomateriale, der klart og tydeligt præsenterer jeres virksomheds værdisæt, så vil vi anbefale jer et samarbejde med 25HOUR.

25HOUR

Worbro – komverterbar kommunikation gennem e-mail

En værdifuld, vedvarende relation til dine kunder via e-mail marketing – det er præcis, hvad Worbro kan hjælpe dig med. De bruger automatiserede, gennemtestede processer til at udnytte én af de mest effektive markedsføringskanaler; e-mail. Automatiseringen af de medfølgende opgaver ved e-mail marketing er både effektiv og tidsbesparende for jer som virksomhed.

Worbros fokus på kvalitet og kvantitet er én af de helt store grunde til, at vi kraftigt anbefaler virksomheden videre. De arbejder ud fra den enkelte kundes behov og med et tæt løbende samarbejde – præcis, som vi selv ynder at gøre det hos Leadtime. Vi kan derfor stå inde for det arbejde, som Worbro udfører.

Worbro