Kurser i SEO

Kunne I tænke jer at mestre den mest kosteffektive online marketing kanal der findes? Vi har arbejdet med SEO i mere end 14 år, og vi er klar til at give vores viden videre til jer.

Opnå gode organiske placeringer

Lær de SEO-teknikkerne der skal til, for at I placeres i top på Google på relevante søgninger. Vi guider jer i, hvordan SEO-arbejdet bedst implementeres i jeres hverdag.

Kombinér jeres viden med vores

I er specialister på jeres produkt, vi er specialister på SEO. Lær vores vigtigste teknikker, og brug dem til at skabe værdi for både kunder og Google.

Skræddersyede SEO-kurser

Alle kurser tilpasses ud fra jeres branche og nuværende kendskab til SEO. Vi kan også skræddersy kurset, så vi tager udgangspunkt i en konkret problemstilling hos jer.

Undervisning af SEO-specialist

SEO-kurset afholdes af en SEO-specialist med +5 års erfaring. Han/hun har haft hænderne i materien længe, og kan videregive den værdi, vi selv drager nytte af.

Investér i jeres medarbejdere med et seo-kursus

Et SEO-kursus er en investering i jeres medarbejdere, så de fremover kan tage styringen på jeres organiske online markedsføring. Vi klæder jer godt på, og lærer jer vores mest essentielle teknikker til at opnå topplaceringer på Google.

Vi tilpasser altid et SEO-kursus efter jeres branche og kendskab til SEO. Ligeledes er der mulighed for skræddersyede kurser, som er tilpasset jeres specifikke problemstilling. Her sætter vi jer i stilling til at arbejde jer væk fra jeres nuværende udfordring og mod en kontinuerlig SEO-strategi.

Udfyld vores formular og få en uforpligtende snak med én af vores SEO-specialister. Her kan I høre mere om, hvad et SEO-kursus kan gøre for jer. Vi kontakter jer altid indenfor 24 timer i hverdage.

Vil du tale med en specialist?

Så ring på 70 70 28 70

Bliv kontaktet af en SEO-specialist

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 1-2 hverdage.

Udvalgte SEO kunder

Kipling Travel
Board Company
Judan Advokater
Visit Greenland

“Vi havde en opgave der skulle laves, og den skulle laves hurtigt. Glen klarede det hurtigt og smertefrit. Han forudså udfordringer som vandt os tid og opgaven blev klaret tilfredsstillende. Vi vil bestemt samarbejde med Leadtime igen”

Mette Winther (Lagkagehuset)

Mette Winther
Head of Digital
Lagkagehuset

”Vi har et godt samarbejde med Leadtime, som både er dygtige til at håndtere alt det praktiske omkring vores Google Ads samt at inspirere os med de nyeste muligheder inden for online markedsføring. De reagerer hurtigt på vores ønsker og er gode til at styre vores budgetter og få mest muligt ud af dem. De personer vi samarbejder med hos Leadtime er ærlige og rare mennesker, som jeg har stor tillid til”

Gitte Baungaard (Alinea)

Gitte Baungaard
Marketingchef
Alinea, Egmont

“Resultatet af kampagnen var yderst tilfredsstillende, og vi har overordnet fået rigtig god ROI på kampagnen. Leadtime har hele tiden været meget opmærksomme og responsive i processen. Der har været en rigtig god kommunikation”

Mads Lumholt (Visit Greenland)

Mads Lumholt
Senior Konsulent
Visit Greenland

Derfor skal I arbejde efter en SEO-strategi

At følge en veludarbejdet SEO-strategi er den hurtigste vej til organiske topplaceringer og dermed mere trafik og flere konverteringer. Strategien er jeres rettesnor for at holde jer i sporet, selvom resultaterne af jeres SEO-arbejde ofte først viser sin idé efter et halvt til et helt års tid.

Hvis ikke I allerede har en strategi for, hvordan I arbejder med SEO, kan vi anbefale jer et kursus herom. Her lærer I, hvordan I bruger jeres data til at ramme jeres målgruppe og gå til dem med den rette tilgang.

I guides desuden i at udvælge søgeord og lave indhold, der får jer til at ranke organisk på disse, hvordan I afsporer jeres konkurrenter og meget mere.

Slip for spild af tid og ressourcer

SEO er et begreb, som gemmer over flere markedsførings-aktiviteter, og som alle bidrager til bedre organiske placeringer på Google. Uden en SEO-strategi er det nemt at komme til at vige i for mange retninger på én gang.

Fire eksempler på indholdet i et SEO-kursus

Alle SEO-kurser tilpasses jeres nuværende situation. Det vil sige, at vi tager højde for jeres kendskab til SEO, jeres nuværende arbejde med disciplinen, samt hvilken branche I befinder jer i. Sammen med jer finder vi frem til, hvilket et af de SEO-kurser vi tilbyder, I vil få mest gavn af. Herunder kan I læse eksempler på, hvad et SEO-kursus hos os kan indeholde.

1. SEO content

Udarbejdelse af brugervenligt indhold er en kæmpe del af enhver god SEO-strategi. På et kursus om SEO content lærer I om, hvordan I laver en grundig søgeordsanalyse, konverterbare landingssider og tekstarbejde som kunden rent faktisk læser. Vi snakker metatitler og –beskrivelser, implementering af søgeord, intern linkstruktur og meget mere.

 

2. Linkbuilding

Links fra kvalitative hjemmesider er en effektiv måde at skabe værdi på jeres platform. Derfor er linkbuilding en stærk disciplin af kunne mestre indenfor SEO. På et linkbuilding kursus tager vi udgangspunkt i “earned links”. Dette er links, der skaffes ved at skabe godt materiale, som andre har lyst til at dele eller linke til fra deres hjemmeside.

3. Teknisk SEO

Et Teknisk SEO-kursus kræver lidt grundlæggende viden om hjemmesiders opbygning. Her dykker vi ned i, hastigheds- og mobiloptimering, sitemaps, håndtering af duplikeret indhold og meget andet. For mange kan det bedst betale sig at outsource teknisk SEO, men har man nogle teknisk kyndige medarbejdere, kan dette kursus være godt givet ud.

 

4. Skræddersyede SEO-kurser

Jo mere konkrete vi kan blive, desto større udbytte oplever vi, at I som virksomhed får ud af vores kurser. Derfor tilbyder vi skræddersyede SEO-kurser, hvor vi tager fat i en konkret problematik, som I står overfor i virksomheden. Jeres medarbejdere bliver klædt godt på til det forestående arbejde, og I har efterfølgende mulighed for løbende sparring med os.

Case

Sådan steg GreenMatchs ROI fra 13,3 % til 78,8 %

Google Ads påvirker kanaler

Fordelene ved selv at lave SEO

Hvis I har de interne ressourcer til rådighed, i form af marketingfolk, kan det være yderst fordelagtigt at lave SEO selv. SEO handler nemlig langt hen ad vejen om at udarbejde relevant indhold, som skaber stor værdi for læseren.

I er specialister indenfor jeres fag, vi er indenfor vores. Hvis I kan kombinere jeres produktviden med SEO-viden, så er I rigtig godt stillet. Målet med vores kurser er at klæde jer bedst muligt på til at markedsføre jeres virksomhed gennem SEO.

Lær at lære fra jeres konkurrenter

Jeres konkurrenters hjemmesider emmer af læring. Vi viser jer meget gerne, hvordan I nemt kan aflæse, hvad jeres konkurrenter gør rigtigt, og hvordan I kan udføre samme discipliner men på jeres møde. Hertil kræves introduktion til en række af de – i vores øjne – vigtigste SEO-værktøjer.

Undervisning fra erfarne specialister

Leadtime er et markedsføringshus med +15 år på bagen. Alle vores specialister har minimum 5 års erfaring på det område, de arbejder med. Vi har ingen mellemledere – vores kunder snakker altid direkte med specialisten. Ligeledes vil et SEO-kursus gennem os altid blive afholdt af en af vores dygtige SEO-specialister, som hver dag har hænderne nede i disciplinerne.

 

Bred branche-erfaring

Vores kunder spænder bredt over mange forskellige brancher. Siden vi blev stiftet i 2008, har vi eksempelvis arbejdet med flere rejsebureauer, bilforhandlere, håndværkere, online shops, og software-virksomheder. Derfor er vi skarpe i at formidle vores viden til ethvert publikum.

Stiftet i 2008

Gns. kundelevetid på 4,4

4,7 på Trustpilot

Få redskaber fra vores egen rygsæk

De anbefalinger vi kommer med til jer under SEO-kurset, er de præcis samme teknikker, som vi selv bruger på daglig basis. I kan derfor regne med, at alle teknikker er gennemtestet og har vist sig succesfulde på en lang række af forskellige kunder.

Vi introducerer jer til hvad vi mener er markedets bedste SEO-værktøjer, og arbejder konkret med, hvordan I med det samme kan implementere alt I har lært i jeres dagligdag. Vi er stolte af vores egne effektive arbejdsprocesser, og vi sætter en ære i at formidle dem videre, så andre også får gavn af dem.

Vi bruger selv Google Ads

Bliv kontaktet af en SEO-specialist

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 1-2 hverdage.

Eller kontakt os direkte

Ved at ringe på 70 70 28 70

5 spørgsmål l bør høre jeres kursus-afholder om

For et SEO-kursus med op til 10 deltagere tager vi 8.000 kr./eks moms. Skal vi under kurset arbejde med en konkret udfordring hos jer, og skal kurset dermed skræddersyes, så tager vi 12.000 kr./eks. moms.

Efter kurset vil rygsækken være godt fyldt op med konkrete værktøjer, som I let kan implementere og arbejde med i hverdagen. I bliver med andre ord i stand til selv at arbejde med SEO på jeres hjemmeside.

Medmindre andet er aftalt, så afholdes kurset hos os på Nørre Voldgade 94, 2., 1358 København K. Ved skræddersyede kurser vælger i altid selv kursus-sted.

Vores anbefaling er, at I kun selv skal lave SEO, hvis I har interne ressourcer til det, i form af kyndige marketingfolk med tid på hånden.

Vi har +15 års erfaring som markedsføringsbureau, og alle vores specialister har +5 år erfaring på deres område. Vi har hænderne i materien hver dag, når vi udfører SEO for vores egne kunder. Vi har afholdt mange kurser og oplæg gennem tiden, og ved hvordan vi formidler vores viden på bedst mulig vis.