Bing Ads – mere synlighed, flere kunder

Bing Ads gør det muligt at målrette sig det ældre segment, som ofte har et større rådighedsbeløb. Sælger I et produkt, som henvender sig til denne målgruppe, er Bing Ads en oplagt kanal, som ikke bør overses.

Mød segmentet på deres hjemmebane

Hører jeres målgruppe til det ældre segment, er Bing Ads et fantastisk medie at markedsføre sig på, da mange ældre har Bing som deres foretrukne søgemaskine.

Lavere klikpriser end på Google Ads

Der er færre søgninger på Bing end på Google, hvorfor konkurrencen i Bing annoncering er markant mildere. Derfor er klikkene også billigere.

Højeste placeringer på Bing

Med Bing annoncering opnår I placeringer på relevante søgeord, som ligger over de organiske placeringer på søgemaskinen – det kan opnås fra dag til dag.

+10 års erfaring med Bing Ads

Leadtime blev stiftet i 2008, og siden start har vi beskæftiget os med PPC – herunder Bing Ads. Gennem årene har vi kørt kampagner i over 11 forskellige lande.

Få en gennemgang af jeres Bing-konto

Kører I allerede med Bing, men føler I ikke, at I får nok for pengene? Få en Gratis gennemgang af jeres Bing-konto fra en af vores dedikerede specialister. Vi kommer med konkrete forslag til, hvordan I kan få mere ud af Bing Ads. Udfyld blot formularen.

Sådan laver vi Bing Ads for jer

Er I nysgerrige på, hvordan vi kan gøre en forskel for jer gennem Bing annoncering? Så er det bare at udfylde formularen til højre. Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi kan gøre jeres forretning bedre på et søgemedie, som mange i dag overser.

Vil du tale med en specialist?

Så ring på 70 70 28 70

Bliv kontaktet af en Bing Ads-specialist

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 1-2 hverdage.

Udvalgte Bing Ads kunder

“Vi havde en opgave der skulle laves, og den skulle laves hurtigt. Glen klarede det hurtigt og smertefrit. Han forudså udfordringer som vandt os tid og opgaven blev klaret tilfredsstillende. Vi vil bestemt samarbejde med Leadtime igen”

Mette Winther
Head of Digital
Lagkagehuset

”Vi har et godt samarbejde med Leadtime, som både er dygtige til at håndtere alt det praktiske omkring vores Google Ads samt at inspirere os med de nyeste muligheder inden for online markedsføring. De reagerer hurtigt på vores ønsker og er gode til at styre vores budgetter og få mest muligt ud af dem. De personer vi samarbejder med hos Leadtime er ærlige og rare mennesker, som jeg har stor tillid til”

Gitte Baungaard
Marketingchef
Alinea, Egmont

“Resultatet af kampagnen var yderst tilfredsstillende, og vi har overordnet fået rigtig god ROI på kampagnen. Leadtime har hele tiden været meget opmærksomme og responsive i processen. Der har været en rigtig god kommunikation”

Mads Lumholt
Senior Konsulent
Visit Greenland

Fordele ved at benytte Bing Ads

  • Det gennemsnitlige køb er højere end i Googles søgemaskine
  • I har mulighed for at ramme et ældre, købestærkt publikum
  • Klikkene er ofte billigere end på Google Ads

 

Klikkene er gennemsnitligt billigere på Bing Ads, end de er på Googles værktøj, da konkurrencen mellem om søgeordene er mindre. Samtidig bruger segmentet på Bing i gennemsnit flere penge per køb, end hvad tilfældet er på andre segmenter.

Der er uden tvivl færre søgninger på Bing end på Google. Til gengæld læner brugerne sig i højere grad op ad en mere specifik målgruppe – nemlig det ældre segment. Sælger I et produkt, som taler til denne målgruppe, er Bing derfor en værdifuld kanal at markedsføre sig på.

Bing Ads – Microsofts svar på Google Ads

Bing Ads minder på mange måder om Google Ads. På begge værktøjrt er der er tale om betalte annoncer, hvor man betaler pr. klik. Den afgørende forskel er, at Bing Ads forekommer I Microsofts egen søgemaskine, Bing, frem for på Google.

 

Overfør jeres Google Ads konto til Bing

Kører I allerede med Google Ads-kampagner, så kan I lynhurtigt komme i gang med annoncering på Bing. Med få klik er det muligt at overføre hele sin Google Ads konto til Bing, dermed slipper man for dobbeltarbejde.

Case

Sådan steg GreenMatchs ROI fra 13,3 % til 78,8 %

Leadtime – det ekstra led i jeres virksomhed

Som jeres markedsføringsbureau ser vi os selv som en del af jeres virksomhed. Det vil sige, at vi arbejder og agerer ud fra tanken; “hvad ville vi gøre, hvis det var vores egen virksomhed?” Sådan har vi arbejdet siden Leadtime blev stiftet i 2008.

Vi er et specialisthus, hvilket betyder, at vi har valgt at specialisere os inden for færre felter, hvor vi vil mene at være blandt de bedste på markedet – herunder Bing Ads. Vores dygtige samarbejdspartnere gør det dog muligt for os stadig at hjælpe jer med kvalificeret arbejde i alle aspekter inden for online markedsføring.

 

Lange kunderelationer

Vi tror på, at det netop er vores specialiseret arbejdsindsats, dygtige medarbejdere med minimum 5 års erfaring og tilgang til online markedsføring som gør, at vores kunder bliver hos os i lang tid. I gennemsnit varer vores kunderelationer i 4,4 år. Se gerne på TrustPilot, hvad tidligere kunder fortæller om os.

Stiftet i 2008

Gns. kundelevetid på 4,4

4,7 på Trustpilot

Opnå synergi med Bing Ads

For at få den bedste effekt af jeres online markedsføring, anbefaler vi, at I kombinerer jeres kanaler. Dette sker ved at udføre SEO, til at opnå gode organiske placeringer, samt betalte annoncer, med det formål at få maksimal eksponering på udvalgte søgeord.

Jo flere gange jeres brand forekommer på side ét på Bing, jo større er chancen for, at forbrugeren klikker sig ind på hjemmesiden. Derfor skal kombinationen af Bing og SEO ikke undervurderes.

Vil I høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med online synlighed via Bing Ads og eventuelle andre kanaler? Så udfyld formularen i dag, og hør fra en af vores specialister inden for 24 timer på hverdage.

Bliv kontaktet af en Bing Ads-specialist

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 1-2 hverdage.

Eller kontakt os direkte

Ved at ringe på 70 70 28 70