International SEO

International SEO kan være en stærk strategi til at etablere og vækste markeder. Gøres det rigtig kan man opnå markante stordriftsfordele ved at arbejde med SEO på tværs af flere markeder.

Erfaring med international SEO

Vi har arbejdet med et stort udvalg af kunder, der havde indsatser på tværs af landegrænser. Vi har eksempelvis skabt SEO-resultater i lande som Sverige, Tyskland, Norge, USA og Finland.

Centraliseret og effektiv styring

Ved at håndtere jeres SEO fra et land, opnår I størst mulig effektivisering af jeres arbejde med international SEO. Her vil læringer fra de forskellige lande automatisk smitte af på andre lande.

Oversættelse af effektive indsatser

Vi benytter et oversættlesesbureau med stærk viden inden for SEO, så vi kan oversætte (og omskrive) gode SEO-tekster fra land til land – hvilket gør det mere kosteffektivt.

+15 års erfaring med SEO

Vi har arbejdet med SEO og internationale kunder lige siden vi blev stiftet i 2008. Derfor har også prøvet de fleste ting og ved, hvad der virker når man arbejder med international SEO.

En strategisk samarbejdspartner

Hos Leadtime hjælper vi både kunder på strategisk og operationelt niveau. Det er vigtigt for os at afklare, hvordan vi hjælper jer bedst. Har I selv tekstforfattere i nogle/alle markederne, så lader vi jer om denne del og håndterer omkringliggende dele.

 

Få belyst jeres potentiale

Er I interesserede i at høre, hvordan jeres virksomhed kan få gavn af international SEO? Hvad end I allerede opererer i flere markeder eller blot ønsker at høre om muligheden for at indtage et nyt marked, så tager vi gerne et uforpligtende møde.

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Vil du tale med en specialist?

Så ring på 70 70 28 70

Trustpilot-badge
Fremragende score på Trustpilot
Se anmeldelser her

Bliv kontaktet af en SEO-specialist

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 1-2 hverdage.

Udvalgte SEO kunder

Kipling Travel
Board Company
Judan Advokater
Visit Greenland

“Vi havde en opgave der skulle laves, og den skulle laves hurtigt. Glen klarede det hurtigt og smertefrit. Han forudså udfordringer som vandt os tid og opgaven blev klaret tilfredsstillende. Vi vil bestemt samarbejde med Leadtime igen”

Mette Winther (Lagkagehuset)

Mette Winther
Head of Digital
Lagkagehuset

”Vi har et godt samarbejde med Leadtime, som både er dygtige til at håndtere alt det praktiske omkring vores Google Ads samt at inspirere os med de nyeste muligheder inden for online markedsføring. De reagerer hurtigt på vores ønsker og er gode til at styre vores budgetter og få mest muligt ud af dem. De personer vi samarbejder med hos Leadtime er ærlige og rare mennesker, som jeg har stor tillid til”

Gitte Baungaard (Alinea)

Gitte Baungaard
Marketingchef
Alinea, Egmont

“Resultatet af kampagnen var yderst tilfredsstillende, og vi har overordnet fået rigtig god ROI på kampagnen. Leadtime har hele tiden været meget opmærksomme og responsive i processen. Der har været en rigtig god kommunikation”

Mads Lumholt (Visit Greenland)

Mads Lumholt
Senior Konsulent
Visit Greenland

Større synlighed i flere lande

Uanset hvilket land I ønsker at få flere kunder i, så er international SEO en oplagt mulighed. Selvom det ikke er alle lande, der benytter Google i så høj grad, som vi gør det i vesten, så benytter alle lande søgemaskiner i stor stil.

International SEO er en god kilde til stabil og langsigtet vækst. Samtidigt er SEO en kanal, der egner sig særlig godt til at benytte på tværs af mange sprogversioner, da man kan genbruge rigtig mange ting på tværs

Internationalt SEO-bureau med +15 års erfaring

Vi sidder klar til at hjælpe jer med at lægge den rette strategi og eksekvere den, så I kan indtage flere markeder eller indfri potentialet fra de markeder, hvor I allerede er. Vi har 15 års erfaring i branchen, og desuden ansætter vi udelukkende SEO-specialister med min. 5 års erfaring. Disse to ting kombineret er jeres garanti for den gode SEO-strategi samt eksekvering.

Her er nogle af de opgaver, vi typisk hjælper med:

  • Markedsanalyse – potentiale og sværhedsgrader i forskellige lande
  • Teknisk setup – få styr på de vigtige ting, når der er sprogversioner
  • Strategisk sparring – hvad gør vi, hvornår gør vi det og (ikke mindst) hvorfor
  • Analyser – eksempelvis søgeordsanalyse og teknisk analyse
  • Content – både udarbejdelse, optimering og oversættelse
  • Linkbuilding – så vi øger jeres virksomheds troværdighed

Vigtige valg ved international SEO

Udover de mange valg, der er, når man arbejder med SEO, så kommer der en række flere vigtige beslutninger, når det er international SEO. Herunder kan du læse om nogle af de ting, vi typisk rådgiver om inden for international SEO.

Domæne eller subfolder

Skal man køre brand.dk, brand.se og brand.no eller skal man køre brand.com/dk, brand.com/se og brand.com/no? Svaret kommer an på flere faktorer, og her hjælper vi jer med at træffe den bedste beslutning fra start.

 

Rækkefølgen på landene

Starter man med alle lande på en gang eller danner man sig først erfaringerne fra et land? Det kommer primært an på, om man vil frem så hurtigt som muligt eller så kosteffektivt som muligt. Vi sparer gerne med jer om denne del.

Flere lande med samme sprog

Hvad gør man, hvis man både vil markedsføres i Brasilien og Portugal? Laver man en sprogversion på portugisisk eller laver man to sprogversioner, hvor den ene er målrettet portugisisk i Portugal og den anden portugisisk i Brasilien.

 

Et land med flere sprog

Der er også flere lande, som har flere sprog, der tales af store dele af befolkningen. Et godt eksempel er Schweiz, hvor der både tales tysk, fransk og italiensk. Et andet eksempel er Finland, hvor de både benytter finsk og svensk.

Case

Sådan steg GreenMatchs ROI fra 13,3 % til 78,8 %

Fra planlægning til resultater

Hos Leadtime kan vi hjælpe jer gennem hele processen og med alle opgaverne, når drejer sig om international SEO. Vi har fleksible aftalerammer, der gør, at vi løbende kan justere aftalen, hvis behov, krav eller forhold ændrer sig.

Ønsker man succes med international SEO, så er man nødt til at have en langsigtet strategi. Det kræver ganske enkelt, at der bliver sat ordentlig tid af til alle de forskellige faser, da tiden investeret her betyder, at endnu mere positive effekter vil smitte af på flere lande.

Stiftet i 2008

Gns. kundelevetid på 4,4

4,7 på Trustpilot

Bliv kontaktet af en SEO-specialist

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 1-2 hverdage.

Eller kontakt os direkte

Ved at ringe på 70 70 28 70