Tekstforfatnings-bureau

God tekstforfatning spiller en essentiel rolle, når det kommer til SEO. Mange undervurderer effekten af gode landingssider og mister derfor potentielle konverteringer. Det kan I undgå med vores hjælp.

Styrk jeres SEO

Teksten er et af de vigtigste elementer, når man arbejder med SEO. For at lave en SEO-tekst der ikke ”kun” tilgodeser søgemaskinerne, kræver det erfaring og god viden om jeres målgruppe.

Bedre konverteringsrate

Gøres tekstforfatningen ordentligt kan den have en stor indflydelse på jeres hjemmesides evne til at konvertere de besøgende. Vi har i +15 år arbejdet med tekster, der skaber engagement, interesse og salg.

Stærk positionering

En stærk afledt effekt af gode tekster er, hvordan det kan være med til at positionere jer i markedet. Derfor tænker vi altid tekstforfatning ind, så der er et gennemgående tema på tværs af hele jeres hjemmeside og alle kanaler.

+15 års erfaring

Tekstforfatning er en central kerne i alt det, vi arbejder med. Derfor er tekstforfatning en af de discipliner, vi er mest erfarne i. Vi har arbejdet med tekstforfatning i +15 år og alle vores tekstforfattere har min. 5 års erfaring.

Tekstforfatning, der gør en forskel

Bliver jeres besøgende mødt af en hjemmeside med utilstrækkeligt indhold og uklare budskaber? Lad os hjælpe jer med at få styr på tekstforfatningen.

Vores mangeårige erfaring inden for kommunikation og formidling gør os i stand til at ramme jeres unikke målgruppe, forenkle jeres budskab og levere det på bedst mulig vis gennem tekstforfatning.

Vi tilbyder altid at tage en uforpligtende snak, hvor vi sammen kan snakke om potentialet ved at få arbejdet med teksterne i jeres kommunikation.

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Vil du tale med en specialist?

Så ring på 70 70 28 70

Trustpilot-badge
Fremragende score på Trustpilot
Se anmeldelser her

Bliv kontaktet af en SEO-specialist

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 1-2 hverdage.

Udvalgte SEO kunder

Kipling Travel
Board Company
Judan Advokater
Visit Greenland

“Vi havde en opgave der skulle laves, og den skulle laves hurtigt. Glen klarede det hurtigt og smertefrit. Han forudså udfordringer som vandt os tid og opgaven blev klaret tilfredsstillende. Vi vil bestemt samarbejde med Leadtime igen”

Mette Winther (Lagkagehuset)

Mette Winther
Head of Digital
Lagkagehuset

”Vi har et godt samarbejde med Leadtime, som både er dygtige til at håndtere alt det praktiske omkring vores Google Ads samt at inspirere os med de nyeste muligheder inden for online markedsføring. De reagerer hurtigt på vores ønsker og er gode til at styre vores budgetter og få mest muligt ud af dem. De personer vi samarbejder med hos Leadtime er ærlige og rare mennesker, som jeg har stor tillid til”

Gitte Baungaard (Alinea)

Gitte Baungaard
Marketingchef
Alinea, Egmont

“Resultatet af kampagnen var yderst tilfredsstillende, og vi har overordnet fået rigtig god ROI på kampagnen. Leadtime har hele tiden været meget opmærksomme og responsive i processen. Der har været en rigtig god kommunikation”

Mads Lumholt (Visit Greenland)

Mads Lumholt
Senior Konsulent
Visit Greenland

Bedre tekstforfatning giver mere synlighed

Det er de færreste, som ikke benytter Google eller Bing til at købe produkter og sammenligne priser. Det betyder at konkurrencen om de bedste placeringer er hårde. Derfor er det meget vigtigt, at jeres hjemmeside indeholder SEO-tekster, som søgemaskinerne er i stand til at finde.

Vi ved hvilke nøgleord folk søger på, hvilket gør os i stand til, at føre jeres virksomhed mod de sjove placeringer gennem tekstforfatning.

Lad os give en hånd med tekstforfatningen

Måske står I i den situation, at I skal til at lancere en ny produktlinje på jeres hjemmeside, men ikke kan overskue at skrive teksterne til samtlige produkter. I så fald kan vi varetage den del. Måske ønsker I hjælp til at danne et overblik over, hvilke tekster der skal skrives og hvordan de skal indekseres.

Uanset jeres problemstilling kan vi hjælpe jer, til at finde den mest favorable løsning i forhold til jeres behov og ambitionsniveau. Såfremt I ønsker yderligere information om, hvordan vi kan hjælpe med tekstforfatning, er du velkommen til at kontakte os.

Processen ved tekstforfatning

Det er vigtigt for os, at vi skriver tekst som er i tråd med den måde, I plejer at kommunikere med jeres kunder. Derfor har vi altid nogle klare processer for, hvordan vi arbejder med tekstforfatning.

1. Interview

Vi starter altid med et fyldestgørende interview, hvor vi lærer jeres virksomhed at kende og bliver sat godt ind i kundernes behov og jeres produkter/services.

 

2. Research

Herefter laver vi research, hvor vi både bliver klogere på jeres produkter og jeres konkurrenter. På den måde kan vi skrive lige præcis de tekster, der får dem til at handle.

3. Tekstforfatning

Nu er vi klar til at skrive selve teksten. Vi gør det altid med stor ærekærhed for jeres brand og tone-of-voice. Samtidigt skriver vi teksten på en måde, der virker til SEO.

 

4. Korrektur, rettelser og upload

Vi aftaler den konkrete proces med jer, men I får naturligvis mulighed for at kigge alt igennem, inden det lægges op på hjemmesiden, hvis I ønsker det.

Case

Sådan steg GreenMatchs ROI fra 13,3 % til 78,8 %

SEO-tekster, som både besøgende og Google elsker

En af de discipliner vi har arbejdet mest med, er tekstforfatning. Selvom der findes gode tjekliste for, hvordan en SEO-tekst skal udformes, så slutter opgaven ikke der. Vores primære arbejde handler nemlig om at få skrevet en tekst, der giver dine besøgende lyst til at blive kunde – samtidig med at vi overholder ”tjeklisten”.

Det kræver erfaring med tekstforfatning, stor viden om SEO og en grundlæggende indsigt i jeres virksomhed. Derfor prioriterer vi også tid til at lære jer og jeres virksomhed at kende – for den tid vil betale sig mange gange tilbage, når teksten begynder at konvertere de besøgende.

Stiftet i 2008

Gns. kundelevetid på 4,4

4,7 på Trustpilot

Bliv kontaktet af en SEO-specialist

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 1-2 hverdage.

Eller kontakt os direkte

Ved at ringe på 70 70 28 70