google-plus-seo

Derfor bør din virksomhed bruge Google+

Google+ er det hurtigst voksende sociale medie med over 500 millioner registrerede brugere. Derfor er Google+ det næststørste sociale netværk i verden efter den førende konkurrent, Facebook. Det skyldes blandt andet, at det er ejet af Google, som allerede har en lang liste med kontakter til folk, der eksempelvis har en Gmail-konti, Google Analytics-konti og YouTube-konti. Derudover er Google+ integreret med hele Google-systemet, hvorfor en Google+ side kan påvirke din hjemmesides søgeresultater i en bedre retning.

Dét kan Google+

Google+ giver din virksomhed nye muligheder for at kommunikere og nå ud til eksisterende- samt potentielle kunder. Google+ gør det derfor muligt for virksomheder at skabe og udvikle kunderelationer, da også privatpersoner befinder sig her.

1. Målrettet kommunikation

Google+ gør det muligt at inddele dit netværk i “Cirkler”. I disse såkaldte cirkler, kan du tilføje personer, som du følger og på denne måde kategorisere virksomheder, venner, familie mm., som er i dit netværk. Cirklerne gør det muligt at målrette virksomhedens kommunikation, hvor der er mulighed for at kommunikere med kunder, medarbejdere samt leverandører ét samlet sted.

Du kan gennem din Google+ konto samarbejde med kunder og kolleger via Google Hangouts, som er Googles kommunikationsplatform. Her kan du bl.a. holde videokonferencer med kunder og medarbejdere.

2. Skabe troværdighed

Et såkaldt “hemmeligt SEO våben” er Google+1 knappen. Denne knap kan få din hjemmeside til at ranke bedre på Googles søgemaskine i fremtiden.

Google+ har tilføjet knappen “+1”. Denne knap kan placeres på din hjemmeside. Hver gang en person besøger din side og trykker på +1 knappen hos din virksomhed, vil personens cirkler få besked om dette. Herved fortæller personen sit netværk, at din side er noget, som de bør “checke ud”. Et tryk på +1 er derfor en slags anbefaling. Du kan anse hvert et klik på denne knap, som stemmer på din hjemmeside. Derfor skal der arbejdes på at få så mange +1 klik som muligt.

Derudover er +1 knappen en integreret del af Googles søgemaskine samt internettets mange hjemmesider. Derfor kan anbefalingerne ses direkte i søgeresultaterne på Google og diverse hjemmesider. Næste gang en person søger efter et produkt på Google, vil det fremgå i søgeresultaterne, om nogen fra personens netværk har anbefalet det.

3. Skabe trafik

En Google+ side samt funktionen +1 giver derfor mulighed for, at din virksomhed kan forbedre sin placering på Googles søgemaskine. Det kan ydermere skabe bedre og mere kvalificeret trafik på din hjemmeside.

Det skyldes bl.a., at personer med relationer til hinanden er tilbøjelige til at påvirke hinanden. Derfor vil flere besøge din hjemmeside, hvis den har gode anbefalinger samt en god og opdateret Google+ side. Google+ kan altså forbedre din virksomheds online performance.


Har du brug for hjælp?

Leadtime er et online markedsføringsbureau, som er specialiseret i søgemaskineoptimering. Vi anvender Google+ og har derfor god erfaring med dette. Hvis du ønsker hjælp til din online markedsføring eller blot en uforpligtende snak, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil med glæde hjælpe dig i den rigtig retning, så din side kan opnå en bedre placering på Google.